Mar 30, 2007, 12:11 PM

ТИ 

  Poetry
665 0 1
Истината скри зад твойте очи.
С лъжливи думи те ме заблуди.
Хората говорят колко си красив.
Но знаят ли те колко си лъжлив.
Как да видя твойта красота, като
ти я скри зад мрачната лъжа.
Тук не става дума за любов,
а за истински порок .

© Гергана Алексиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??