Apr 27, 2009, 7:41 AM

Ти ли си ... 

  Poetry
732 0 13

Ти ли си онзи мъж,
със палещ поглед?!
Като че съм те срещала
всеки път, когато
оставах насаме със себе си.

Ти ли си онзи мъж,
който е тъжен?!
А на устните му вместо тъга
някой сякаш рисува
най- топла усмивка, после?

Ти ли си онзи мъж,
който тихо се спуска
във моите сънища нощем?!
И дълго, много дълго
ме гали с поглед?

Ти ли си онзи мъж,
който взривява дните ми,
влетявайки с порива на вятър?!
После присяда край прозореца
И ми праща рози...по пощата?

Ти ли си онзи мъж,
който ме целува по залез,
и в звездна люлка ме залюлява ?!
За да ме събуди в утрото,
по- желана от всякога?

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??