May 9, 2006, 2:58 PM

Ти ме промени 

  Poetry
918 1 3
Аз вече не съм същата,
ти ме промени.
Ти открадна ми усмивката,
ти замени я със сълзи.
И вече няма го пламъка в очите ми,
заличиха го сълзите ми.
И вече щастието липсва в дните ми,
останаха само сълзите ми.
Аз искам да спра,не искам да плача,
но само това ми остана след теб.
Когато си тръгна с тебе огасна
и пламъка светъл в мойте очи,
и усмивката ми стресната от болката,
и тя някъде се скри.
Аз вече не съм същата,
ти ме промени.
Аз вече не съм човек,
само труп проливащ сълзи.

© Карина Кирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??