Nov 27, 2006, 12:40 AM

Ти си... 

  Poetry
770 0 2
Преди обичала
така не бях,
за тебе първите горчиви сълзи
аз пролях.
Още вярвам на всяка твоя дума
сляпо и докрай...
Всичко по- добре да е измама...
измама,но без край...

Със спомените си за тебе аз живея
... и не мога да забравя,
пак по тебе ще копнея,
за миналото ни ще си мечтая.

Да се връщаме назад
е грешка според мен.
Но защо...
Защо не си и просто спомен,
а мое настояще
и бъдеще дори....

Любов и болка...
Истина или измама...
Спомени,ала и мечти...
Всичко това за мен си ти!

© Анна Адамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??