Oct 15, 2007, 9:15 AM

Ти си 

  Poetry
622 1 0
Мислех си... пак за теб,
чак глава ме заболя.
Мислех си за това,
което направи за мен.
Ти беше този, който ме накара
да повярвам в себе си и любовтта,
да се почувствам пълноценна.
Ти ми даде стимул да
изляза на повърхността,
да преоткрия себе си.
Ти си този, който
не ми дава да се отчая,
а да продължа.
Да не правя грешна стъпка
и да гледам напред.
Но ти си и този,
който не разбра, че повече
от всичко искам любовта ти.



Посветено на Николай!

© Юлия Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??