Не съм подарила живота си на теб.
Не ти дължа нищо, откак съм се родила.
Опитай да ми върнеш каквото ми отне
и тогава с тебе, сме се разплатили.
Опита да грабнеш всичко ценно от мен.
Посегна даже и на бедното ми сърце.
Не се ли нагледа на мъките ми до днес?
Какво искаш повече, малко ли ми взе?
Промъкваш се подло, пълзиш на колене,
за да ме нападнеш, в подходящ момент.
Любов чиста и вяра са оръжията срещу теб.
Ти си Дяволът - така те наричат от векове!
© Пепа Деличева All rights reserved.