May 10, 2005, 11:49 AM

Ти си мой 

  Poetry
1629 0 3
  Ти си мой

Ти си различен, ти си единствен!
И само мой!
Ти си само за мен, само за моето сърце!
Ти принадлежиш единствено на мен
и само на мен!
Ти си нищо за всички
и всичко за мен!
Ти си моят живот, ти си моята душа.
Ти живееш вътре в мен.
Само в мен и в никой друг!
Аз чувствам твоите чувства.
Аз се смея заедно с теб
и само за теб!
Аз изпитвам това, което ти чувстваш,
защото ти си в мен и само за мен!
Ти си мой!!!

© Милица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??