Jul 14, 2013, 10:20 PM  

Ти си онзи мъж 

  Poetry
637 0 3

Ти си онзи мъж,
заради който осъмвам цяла,
който ухае на люляци
и ме вижда по-бяла.
С теб са онези мигове -
с мирис на кадифе,
пролетното сливане
и смехът ти - по две.
Разменям всичко за нощи -
между твоите топли ръце,
тишината на свещи
и любене в цветове.

 

 


© Красимира Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??