Feb 27, 2009, 2:30 PM

Тишина 

  Poetry
621 0 4

 ТИШИНА

            Песен една...

 

 

И гледам как в дъха ми сияеш ти.

Аромат на лилии с горчиви сълзи.

 

В главата си чувам как гласът ти крещи.

Лебедова песен, горчива, с писък. Сълзи.

 

Усещам белия ти полъх, мислеше за мене ти.

Бяла лавина, нежна, кристална, страстно лети.

 

Потъвах сам в таз бленувана белота.

Потъвах сам в онази, нежната тишина!

Тази белота...

         Тази тишина...

      О, небеса!!

 

Ти беше там, в таз, бленуваната белота.

Ти беше там, в онази, нежната тишина!

В тази белота,

        в тази тишина,

      Тебе търся!!

 

Чувах дъха ти, в таз, бленувана белота.

Пътувахме с теб в онази, нежната тишина!

Тази белота...

        Тази ТИШИНА...

      Ти се върна!!

 

© Ангел Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??