Mar 10, 2007, 3:07 PM

Толкова ми липсваш 

  Poetry
1831 0 2
Толкова ми липсваш.
Искам да те видя.
Умирам да те видя!
Боже, колко ми липсваш.
Само да си до мен.
Само да се прегърнем.
Взаимно да почувстваме
чистата ни обич.
Толкова си истински.
Толкова добър.
Как си винаги до мен -
в добро и в зло,
независимо от
време и разстояние.
Ти си в мен, а аз - в теб.
Как да ти благодаря и
как да ти опиша
колко значиш за мен?
Думите ми не стигат -
трудно ти е да го повярваш,
но е така.
Горещи сълзи роня и
раздирам се вътрешно.
Толкова ми липсваш,
скъпи мой най-добър
приятелю!

На Живко

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??