Nov 11, 2008, 5:19 PM

Толкова щастлива... 

  Poetry
1092 0 2

Толкова щастлива съм сега,
подло на живота се подиграх,
той опита се в момче да ме влюби
и почти успя - но загуби.

 

Толкова щастлива съм сега,
без мъничко морал и със срама,
по лицето се стича капчица тъгa,
но никoй не ще я види - тъмна е нощта.

 

Толкова щастлива съм сега,
нищо, че съм без душа,
никoй няма да види празнота,
силата запълва празните места.

 

Толкова щастлива съм сега,
въпреки че отново съм сама,
но нали така е в любовта,
един умира - друг взима гордостта...

© Асето и Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • никoй няма да види празнота,
    силата запълва празните места.
    !!!
  • Толкова щастлива съм сега,
    въпреки че отново съм сама,
    но нали така е в любовта,
    един умира - друг взима гордостта...

    !!!
Random works
: ??:??