Dec 11, 2009, 11:04 PM

Толкова време се мина 

  Poetry
581 0 1


Прочитам пореден ред от писмото,
което ти ми написа!
Помниш ли?
Много време се мина!

Там пише, че много ме обичаш!
И хората казваха „няма да е така догодина”!
Помниш ли?
Много време се мина!

Замина!
Писмата ти останаха!
Чета ги зима след зима!
И все се чудя как толкова време се мина!

 

 

Прочети още от стихосбирката "С Новата година", която включва това произведение

- www.ned-ivanov.tk

© Лефтерчо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??