Jun 19, 2020, 6:05 AM

Топлата дума 

  Poetry » Civilian
532 0 2

Топлата дума



Каквото е имало, няма го вече,
на всяко начало, идва му края.
Има ли по-хубаво в юнската вечер,
от една топла дума, кажи ми, не зная.

Нека вали, дори да не спира,
и сам, през прозореца ще гледам навън.
Капката дъжд поне ме разбира,
ще измие тъгата, да съм чист преди сън.

А радостта ще споделям с юнската вечер,
залезът топлата дума изрича.
Вярвам, че с дъжда, и тъгата изтече,
а тук, до мен е, който ме обича.

Явор Перфанов
18.06.2020 г.
Г. Оряховица

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??