Sep 25, 2021, 9:37 AM

Тортата на баба 

  Poetry
934 0 9

Вчера в детската градина

ядохме кисèл с малина.

Но кисèлът беше лош,

твойте торти са разкош! -

мойта внучка чурулика

и видение извика.

Баба ще я прибере,

двете заедно добре

в кухнята ще се развихрят,

докато не стане тихо.

 

Разпиляно е брашно,

счупени яйцата, но

пръски всякакви, черупки,

подир печенето - дупки...

Тука - хвърлено ренде,

там - изцапано перде...

 

После - за капак сметана

и прекрасна торта стана!

 

© Елия All rights reserved.

The work is a contestant:

Любимите детски лакомства »

16 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??