Jul 17, 2006, 11:13 AM

Трамвай за влюбени 

  Poetry
692 0 11
Днес живея и се вглеждам във себе си,
и през пръсти виждам живота си.
Днес копнея, обичам, целувам!
Утре е късно, ще изпусна трамвая си.
Хора качете се на този трамвай
не губете билета си, стискайте здраво,
ако трябва с мечтите си път направете
и през сън преминете, и место намерете!
Ето, ще тръгне трамваят претъпкан
от любящи и нежни души, влюбени,
стискам билета си здраво, усмихвам се!
Седнах и се вгледах край себе си -
тази картина е толкова истинска!
Ето, старец сънува и обич рисува,
малко момиченце тихо мъдрува.
Възрастна дама с лице на принцеса
влюбена, нежна песен нарежда...
Две млади момчета с усмивка
своите момичета посрещат с целувка! 
Звънчета звънят, камбани припяват
в този трамвай на влюбени,
няма предел на годините,
нито лимит на чувствата.
Днес живейте и се обичайте!
Днес се качета на този трамвай!
Хора, утре е късно, а вчера е минало...
Днес е красиво и хубаво!

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??