Третолак
На шест е още, ала вече
чете и пише като нас,
та питам се, какво ù пречи
да го пропусне първи клас?
Брои числата до хиляда,
английски по-добре говори
от мама, значи тук отпада,
автоматически, и втори.
За нея няма неизвестно
по най-основните предмети ̶
за да ù бъде интересно
записвам я направо в трети.
© Марин Цанков All rights reserved.
Поздрави!