Mar 19, 2007, 10:41 PM

Тревожна птица 

  Poetry
462 0 8

Тревожна птица прелетя в съня ми,
нима е моята прокълната душа?
Във мрака непрогледен се препъна,
но непознат подаде и ръка!
Приятел в тъмнината - цяло чудо,
безмълвна прошка, тиха топлина,
без страх и срам душата блудна
на рамото му силно се опря!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??