Dec 14, 2006, 6:34 PM

ТРОЛСКИ ТРЕЛИ 

  Poetry
586 0 3
ТРОЛСКИ ТРЕЛИ
/врели некипели/

Любов ли бе да го опише, той бе снажен трол
и в китната градинка, припичаше се на каменния стол
Кат зърнах го....завчас сърце ми трепна
очи премрежих, коленете ми омекнаха

През рамо плюнах 2, 3 пъти
и юрнах се да го събудя, Оууу Мавруди
Тъй казваше се трола, моят трол
Тъй хубав, нежен и гранитен

Похъркваше, във поза неудобна спеше
ох....чак се замечтах..., простете
Ах, милият, прекрасен, чудничко смърдеше
на носа му малка черна мравка се печеше

Добре, пресекна мойта Рима
и нивга няма да ме посети
криле да има, вече трънки
обух си хубавите дънки.

© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • хаха мравка, която се препича върху носа на трол, който спи върху каменен стол, интересно, много интересно
  • Да, забавно е. Браво! От мен 6! Поздрав.
  • Голям сладур е този Трол,
    прати му поздрави от мен!
Random works
: ??:??