Jun 3, 2018, 9:59 PM

Труд 

  Poetry
228 0 2

парѝте знак са
за неизплатения
човешки труд на

 

поколения безброй
уви съдби за(т)рѝти

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??