Mar 2, 2007, 9:49 PM

Тръгна си  

  Poetry
903 0 3
Тръгна си.
Тръгна си, но сърцето ми остaна
все така изпълнено с любов към теб.
Че обичаше ме аз ти вярвах,
но, уви, било е само сън нелеп.
Cътбата ми докрай беляза,
да страдам и да търся твоята любов,
да търся, но да не намирам нищо,
защото ти си вече безразличен и жесток.

© Нев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??