Тръгни към мене
Обичам те и не се срамувам
търся те в безоблачния ден
за твоите ласки жадувам
в деня и в съня те викам при мен.
При тебе намирам тишина
в нея себе си откривам
покрива ме розовата пелина
в облачна риза слънцето намирам
Тръгни към мене ласките те чакат
за любовта виза не издават
морският бриз водата влагат
любов в сърцето радост дават.
© Йонка Янкова All rights reserved.