Apr 29, 2007, 12:28 AM

Тръгваш 

  Poetry
700 0 2
Тръгваш по света огромен,
тръгваш, а за мен оставаш спомен!
Ще се върнеш ли, кажи?!
За да спреш моите сълзи.
Не тръгвай - остани,
без теб много ме боли!
Остани при мен,
остани завинаги само в мен влюбен.

© Безз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??