Jan 8, 2007, 1:10 AM

Твоето мое  

  Poetry
531 0 3
ще съм ти
бенка зад
коляното
която винаги
ще пазиш
по принуда
ще съм начало
на сърцето ти
в най-лудите
му тласъци
когато ще си
друга
с притворени очи
когато ще
доплуваш
върху сал
в ръцете ми
(лодките
коварни са
заради дъното
което се разбива
в плитчините)
сега си тръгвай
до края
на сърцето ми
остава само миля
до началото
на твоето


© Калин Кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??