Творци във сайта има най-различни –
/както са различни рибите/
има едри, дребни, "цаца" и нетипични
и без да търсите ще видите!
Най-могъщи – китовете и акулите
/автор-плюсове и други звания/
бълват непрекъснато продуктите
кой от кой със повече обаяние...
Други-най-голяма група дето
са по-обикновени риби, дребни са,
но хранят хората редовно, за което
за душата и без звания потребни са!
А най-дребните, род "цаца" служат
не за наяждане, а само за мезе....
Хумористите това добре "обслужват" –
ситост няма, а с охота се яде!!
Малки или големи, със звания или без
всичките са толкова потребни!
Нека пишат от сърце, да са сербес!
Да се четат като емисии извънредни!
Нека да се пише за любов, за трепет,
за хумор, що е весел и шармантен!
Прозата сега се вихри най във шемет,
а къде без фото и колаж приятен?!
Тъй минават в сайта творческите дни...
четеш, пишеш, следваш, коментира...
а създават се и приятелства дори...
Ведро дишаш, жив си и просперираш!!!
30.06.2018
© Ирина Филипова All rights reserved.