Nov 28, 2008, 11:21 PM

Твърде много... 

  Poetry
858 0 19

Още много отрови

ще преглътна навярно,

ще прощавам, ще моля,

ще целувам измамно,

още много любов

ще изгубя по пътя,

и ще тичам след онзи,

който пак ме изгуби,

още много ръце

ще прегъщам студено,

за да стопля човек,

който все не е с мене,

още много очи

ще опитвам да срещна,

и дано не личи

във кои съм гореща...

Още много сълзи

в самота ще отроня,

но мечтите си знам

някой ден ще догоня...

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??