Nov 30, 2006, 10:18 PM

Тя! 

  Poetry
576 0 10
Недорисувана,
но винаги сънувана,
недоизписана,
но винаги във листите,
недосъблечена,
но винаги изречена,
недоцелувана,
но винаги бленувана,
прониквана дори и нежелана,
но винаги в желание видяна,
живее тя, Жена-вода и жажда,
и винаги отново в мен се ражда!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??