Oct 22, 2006, 7:54 PM

Тя 

  Poetry
616 0 2

Тя е стара, грозна и зловеща.
Тя ни дебне тайно всеки ден.
Няма час, определен за среща
Тя решава точния момент..

Кога? При кой? Защо го е избрала?
Само Тя си знай това..
Способна е дори да отстранява
пречките за нейната игра.

А понякога като сме тъжни
и съжаляваме че сме на тоя свят
я предизвикваме да дойде
и да се направи на "ДОБРА"...

Затова! Да бъдем позитивни
и да се радваме на малките неща,
сега е времето да поживеем,
а рано или късно ще се срещнем със....СМЪРТТА!












© Диляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • хаха ами да малко е странно ама вчера ми дойде такава муза
  • "Затова! Да бъдем позитивни
    и да се радваме на малките неща,..."

    Това е добре, но стиха ми прозвуча малко зловещо...
Random works
: ??:??