Jun 2, 2007, 11:49 PM

Тя 

  Poetry
712 0 3

Изгубих себе си във фалшиви ласки.
И търсих истина в топлината на плътта.
И мислех, тайно се надявах... дано това да бъде Тя.

Така и не намерих истина в плътта.
Зарових се в дебрите безкрайни на душата...
И търсех, ровех да я срещна...
И молех се да бъде Тя.

Къде не търсих тая наша среща.
Ала не идва още тя...
Открих причината, а тя е проста...
Трябваше да ме намери Тя.

© Вълко Тодореев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??