Apr 25, 2007, 5:32 PM

Тя те обичаше... 

  Poetry
1266 0 2

Сега се смееш,

но тя не може.

Сега живееш,

но нея я няма.

 

Тя те обичаше,

а ти я излъга.

Тя те молеше

а ти я отпрати.

 

Аз плача от болката,

а нейната я погуби.

Аз намразих те,

а тя не спря да те обича.

 

Какво ще ми кажеш сега?

Каквото и да кажеш

ще е без значение,

защото тя си отиде.

Какво би казала тя?

Може би, че те обича.

Да, това ще каже, ако можеше,

дори след като ти я уби.

 

Какво ще кажа аз ли?

Аз смятам да замълча.

Последната дума имаше другата

а първата каза ти като я излъга.

© Карина Кирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Какво ще кажа аз ли?

    Аз смятам да замълча.

    Последната дума имаше другата

    а първата каза ти като я излъга." И аз ще замълча с теб...
  • ...боли....
Random works
: ??:??