Jun 28, 2009, 1:17 AM

Тъга 

  Poetry
539 0 3

На стъклото - капка дъжд
разтваря тишината...
На полето зрънце ръж
напомня самотата...
Лястовица черна
прелита над града,
напомняща загубената ми мечта...

© Лили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??