May 10, 2015, 2:24 PM

Тъга 

  Poetry
412 0 0

Тъга със аромат на есенни листа

мъгла и още нещо в здрача

във тихото мълвене на дъжда

в игривата усмивка на нощта

 

Тъгата ми е пъстроцветна

като есенна пътека от листа

зарината във мрак и суета

 

Тъга промъкваща се тихомълком

като през мъгла

търсеща усмивка пълна с топлина и светлина

под гъстата есенна мъгла.

 

© ПЕТЯ ЙОРДАНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??