Sep 27, 2008, 11:10 PM

Тъга 

  Poetry
439 0 3
 

 

Тъга

 

Причина няма за тъгата.

Дошъл е може би моментът,

голяма болка, неизстрадана,

да стане вече споделена.

 

От колко време е стаена

не помня вече, но цената

аз знам, че вече е платена.

И търся прошка от Съдбата.

 

Душата почна да догаря

и нежна струна не остана,

но види му се вече края,

ще заздравее зейналата рана.

© Галина Матева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??