Mar 26, 2007, 5:28 PM

Тъжно море 

  Poetry
706 0 1
Седнала на брега отново,
страдам аз по моята изгубена душа,
искам, но не мога,
следите оставени от теб да залича!

От сърцето ми само пепелта остана,
как можа да го разбиеш тъй жестоко, ми кажи!
Ти имаш ли сърце, се питам,
може ли и теб да те боли?

Единствено морето ме разбира,
единствено морето знае моята съдба,
затова съм тук, на плажа,
сама с моята болезнена тъга!

© Елица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Имаш повторение във втората строфа
Random works
: ??:??