И виното на тъмни глътки
Се стича пак по бялата ми шия...
Гърдите ми са твои бъклици -
Все жаден те намират и все от мене пиеш
До главозамайване...
Тъмното Вино в очите ми пари от сладост... -
Пий го, докато е пенливо,
Пий го, дoдето рано хваща,
Пий сега,
Че после ще съм... само за ценители!!!!!!!!
© Вени Николова All rights reserved.