May 14, 2007, 4:20 PM

Търсех те, любов 

  Poetry
759 0 14
Търсех те, любов!
Навсякъде, където
твоят свят пресича се със моя!
В тихи улички и шумни булеварди.
В буйните прибои на морето.

Търсех те, любов!
Винаги, когато
Слънцето се среща със Луната
и звезди рисуват по небето
млечен път и лунната пътека!

Търсех те, любов!
В очите на безкрая,
гледащи порочно и измамно.
Търсех те, когато духне вятър
и отнасяше мечтите надалече!

Уморих се!
Спирам да те търся!
Уморена съм и искам да почина...
Ще дойдеш ти, когато съм готова!
Вярвам в Бога и че теб те има!
.......

Отдавна бях забравила за нея!
Отдавна вече спрях да я издирвам!
Когато вече най не я очаквах,
ТЯ връхлетя със страшна сила!

Нахлу през прага,
като буря страшна!
Оплете ме в рибарската си мрежа!
Целуна ми очите и ми каза:
,,Дори и да не искаш, ще остана!''

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??