Jul 12, 2007, 11:32 AM

Търсене 

  Poetry
562 0 0
Търсене

Ето, че сега те няма
и честно казано
не мога да си отговоря
на този въпрос,
дали липсваш ми ти.
Или просто вече свикнах
да отсъстваш от мислите ми.
Толкова те забравих,
ще си кажеш ти,
само защото тръгна да гониш
своите мечти някъде далеч
в непознати страни,
където любовта не е толкова
силно чувство, срещащо се в
очите на всеки един!

© Нели Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??