Търсиш ли ме в чуждите очи?
Търсиш ли усмивката ми още?
Или нищо в тебе не боли...
Как без мен заспиваш нощем?
Как се будиш сутрин сам?
Как заплиташ дните си със други?
Как се влюбваш пак не знам...
В мислите по теб се губя.
Мисли непокорни, упорити-
като с нож разсичат здрача.
Силни, ненадейно ме въхлитат-
от тъгата ми изскачат.
После бавно отминават,
скрити в сивкава мъгла...
Има ли завинаги забрава?
Спи в сърцето ми сълза...
© Флориана All rights reserved.