Feb 13, 2007, 9:30 PM

Убиец на любов 

  Poetry
978 0 2

Убиец на любов



К
акво ме гледаш с този поглед мил,

нима си мислиш, че не зная нищо?

Напротив, виждам в душата какво си скрил

и любов и мъст и чувство безразлично.

 

Познавам те, не се опитвай да ме лъжеш,

не искам да те слушам ни за миг,

защо очи не отвориш и не се обърнеш,

да видиш колко трупа има зад твоя лик?

 

Замълчи, спри болка да раздаваш,

не ти ли стигат толкова сърца разбити,

и в ада да отидеш не заслужаваш,

колко щастливи мигове имаш придобити?

 

Не отнемай топли чувства и усмивки мили,

не ги заслужаваш, не ти прилягат...

колко още ще погубиш и оставиш живи,

за Бога -  СПРИ да нараняваш!

 

Не бягай от вината си, нали си силен...

защо не срещнеш смъртта лице в лице?

Сега ще  видиш колко слаб си и лабилен,

когато не издържаш и падаш жалко ти на колене.

 

Дойде денят ти да се върнеш...

от там от къде си дошъл,

не демон си, а изчадие прокажно,

от теб няма по душевно грозен и по - зъл.

© Мария Амбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • браво!!!
  • Страхотно!Невероятно!
    Колко истинско ми звучи... лелее настръхнах...
    Това е, ти го каза вместо мен!
    6++++++++!
Random works
: ??:??