Nov 9, 2004, 6:44 PM

Ученическа любов 

  Poetry
1165 0 1
Ученическа любов

Срещнах тe aз случайно,
Но харесах те безкрайно.
Исках аз да те забравя,
Но сърцето ми не позволява!
Твоята усмивка нежна,
чиста,като буря снежна,
в мен събужда добрина
И запалва огъня на любовта!
Мога дa те чакам цял живот,
За теб ще мина и през огън,и потоп,
Стига ангел от небето,
Да ми даде ключа от сърцето,
На момчето,в което влюбих се аз
И за него мисля си в захлас.
А ти който четеш това,
Затвори очи и си представи,
Момичето с кафявите очи,чието сърце
Окончателно плени!!!

ПОСВЕТЕНО НА НАЙ-ГОЛЯМАТА МИ ЛЮБОВ(....)ОБИЧАМ ТЕ!!!

© Черната Далия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Смятам че в всеки един твои текст може да се намери стоиностното и наи-вече истинското!от мен браво!:
Random works
: ??:??