Учителко любима(посветено на моята първа учителка)
Учителко любима,вече не съм дете,
А личност,която следва своята мечта.
И въпреки това в мене бие детско сърце
И ти остави в него една топла следа.
Учителко любима,ако не беше ти
Да ме научиш да пиша и чета,
Тогава нямаше да сбъдна дори
И една съкровена моя мечта.
Учителко любима,помниш ли кажи,
Как пяхме “Прости ми прегрешенията!”,
Прости ми и на мен,прости ми ти
За болките и обвиненията.
Учителко любима,не забравяй ти,
Онова малко палаво момиче,което
Вечно се усмихваше с тъмните очи
И вдигаше врява чак до небето.
Учителко любима ,прости за раните,
Които солихме ние всеки ден.
Не се сърди и подай си дланите,
Че всеки от нас на тях е подчинен.
Учителко любима,благодаря за това,
Че от палаво момиче, ти човек ме направи.
За всичко ,учителко,аз благодаря
И моля те не ме забравяй!!!!!!!!!!
© something else All rights reserved.