Mar 11, 2024, 5:03 PM

Ухае 

  Poetry
98 0 1

На лилии в Рая ухае! -
В дебелите книги четѐ се!
Царицата там Любовта е! -
А царят е, Който воскресе!

Ухае на лилии в Рая! -
И опиянява блажено! -
Светѝх Любовта е Света̀я! -
И в`ъзсъвършенство нетленно!

И в тая Света̀я Светѝх
душѝте от радост ридаят!
Ухае на лилии Раят
и блика: ,,Любов утвърдих!"

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??