Jun 27, 2007, 2:42 PM

Уханието на розите (хумор) 

  Poetry
955 0 3

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Днес околовръстната ми каза
От теб пари за чукане не искам, а букет.
А него от г**а си ли да го извадя?
Да не си пчеличка дето носи мед?



Не, ти се чукаш за зелено
сигурно и болести пренасяш.
но от мен това ти е простено.
ама не и с цветя да ме занасяш...



Романтиката тъпа не я бива.
Направо ще се разрева,
с нея светът на лошо пак отива.
Aз искам само да те н***а...



Добре, а букет от де да взема?
На магазин не ми се ходи
за няк'ва тъпа хризантема...
Сетих се - от Кирил и Методи!



С бяг се впускам в парка,
дъртите ме зяпат като бесни псета,
бебе суче тлъста майка,
от паметника бързо гепя аз венеца.



Патрулката гони ме в нощта,
всичко тъне в шибана мъгла,
а аз скрит (с венеца в ръка) -
стискам, че от страх ми се п****а.



На сутринта с цветя в ръка,
ентусиазиран се придвижвам
към магистралния ръкав
и любимата си компаньонка виждам.



Тя за цветята благодари ми с умиление,
а аз, след секса, ако трябва да съм прям,
през ума ми мина голямото прозрение:
"Романтичен бил съм, без да знам!"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е добро! Малко по различно. То човек може да се расплаче от сериозни стихове!
  • Това в стил Еминем ли, що ли.
    От мен тройка, и то само заради времето дето си отделил да го напишеш това...нещо.
  • ахахахаха якооо..Браво
Random works
: ??:??