Jan 22, 2006, 10:21 PM

Уморена птица 

  Poetry
738 0 2

Къде ме водиш-аз не зная.
Затварям очи.
Безрезервно аз ти вярвам-странно, нали?
Но ти ме водиш,аз те следвам.
Уморена птица бях, знай.
Да летя от място на място и да търся покой.
Но ето-аз те намерих.
Успокой се, наранено сърце.
То спря да кърви и аз уморена,
заспивам в твойте ръце.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??