Mar 10, 2007, 10:30 AM

Успях ли 

  Poetry
722 0 7
Успях ли да съм онази, за която всеки ден и нощ тайничко мечтаеш? Аз ли съм принцесата от сънищата ти, с коси от злато и за цвета на очите ми ли пак гадаеш? Успях ли да съм онази силна и всеотдайна жена, превърнала се в твоя блян? Или ме предпочиташ малко по-потайна и ме преизбираш всеки ден сам? Успях ли да ти прошепна името си аз, когато дори сили нямах да говоря? Нима не се изписа в очите ми онзи страх, когато за обичта ти бях спряла да се боря... Успях ли да сбъдна твоята мечта, откри ли в мен принцесата от сънищата си? Успях ли да ти подаря най-святото - любовта? Разбра ли, че за мен живота приказен си ти? (Успях ли, че съм истинска да ти докажа? Или може би сгреших... Страх ме е, но днес ще ти покажа... Успях да те обикна и за теб е този кратък стих... )

© Александра Матеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??