деленето
на бедни и богати
усто̀ите на
обществата клати
множенето
на бедни и богати
творѝ войнѝ и см...рт
до необяти
роенето
на бедни и богати
света̀
в небитието ще отпрати
роденото
от бедни и богати
неравновесие
чрез ад ще пати
........................................................
но
изход ѝма -
той е любовта -
която свѝше се предначерта
© Стоян Минев All rights reserved.