Mar 22, 2014, 6:34 PM

Утопично 

  Poetry
683 0 1

успешно състояние

нужно за проучвания

нашето ДНК да му мисли

'разкършете нещастното' -

странни звезди отговарят

на незададен въпрос

ясни мисли 

стимулирано насочват

в намеса

на Възможното 

© Полина Рангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??