Feb 15, 2012, 11:05 PM

Утопия 

  Poetry
494 0 1
Утопия

 

Аромат на гердани
от чубрица.
Вятър пилее звезди
по небето.
Коприва ме пари със
пъстри очи.
Тук вдишвам само теб
и лятото...

© Мартин Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??