Nov 12, 2015, 9:28 PM

Увереност 

  Poetry » Civilian
271 0 0

Може паметта си

         да загубя.

Името си да забравя

         даже.

Но буйния пулс

          на сърцето,

родната земя ще ми

          покаже. 

© Лиляна Стаматова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??