Nov 13, 2006, 11:18 AM

В блясъка на старо злато 

  Poetry
542 0 2

В блясъка на старо злато

Видях познати и приятели

Ослепени от изтъркани желания

По момичета от влажно лято

 

Потопен в море

Безмълвен корабен сигнал

Страдание неизживяно

Ако никога не си живял

 

Заглъхнал в мрежата на лудостта

Едва проблеснал пламъка в очите

И отново с теб е самотата

Натискаща живота в дълбините

 

15.03.2004

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??