Dec 28, 2006, 8:04 PM

В ЕДНА НЕДЕЛЯ 

  Poetry
461 0 2
    
        В ЕДНА НЕДЕЛЯ 

    "...тази среща закъсняла
      цял живот ще ни тежи..."

В една неделя,
в средата на април
получих с песен
твоя поздрав мил.

И много време
се проточи
оттогава.
Благодаря, но...
чувството
не отминава.

В сърцето топъл
спомен се е свил,
от времето
на пролетния вятър,
листа и
пъпчици развил,
погалил с
нежни пръсти
и розовия храст
пред къщи.

А днес ме среща
/закъсняла съм…/
с тебе и твоите
помъдрели очи...
Хей, дете като
мен си - насреща ми.

И …Вярваме,
че раздялата
никога няма
да ни заболи...

Никога!

Jame!

L’amur c’est toi,
l’infant c’est moi.
Pour l’une amur...
n'est pas des frontieres...

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??